miercuri, 17 iulie 2013

Uleiul de magneziu


Suplimentarea cu magneziu este de fapt esențiala pentru toată lumea de azi, dar trebuie se acorde o atenție deosebită la metoda de suplimentare, deoarece acest lucru este esențial din punctul de vedere al utilizării eficiente. Magneziul este slab absorbit pe cale orală, maxcim 30% din magneziul inghitit se absoarbe in organism. De aceea, am putea începe cu preparate injectabile, injectiile cu magneziu  pot garanta 100% ca aduc sus nivelul de magneziu ceea ce magneziul oral nu poate garanta.
 
Numit ulei de magneziu (clorura de magneziu), este o substanță naturală, care poate fi aplicata pe piele sau turnat în baia "ca sare de baieȚ. Clorura de magneziu, aplicat transdermic este sistemul ideal de livrare de magneziu cu beneficii medicale, fără egal în întreaga lume de medicina. Cu toate acestea, nu este nevoie de un medic pentru a prescrie sau să administreze. Se poate relaxa într-o baie de medicament, fără prescripție medicală sau pur și simplu pune-l pe piele sau pe cineva ca ulei de masaj  pentru efectul sublim.

Livrarea de medicamente transdermic  este, în general, considerata mai sigura, mai eficienta, mai convenabila și mai puțin dureroasa decât preparatele injectabile .

Ceea ce am descoperit este ca clorura de magneziu, aplicat transdermic, este ideala pentru sistemul de aprovizionare cu magneziu - cu beneficii de sanatate fără egal în întreaga lume a medicinii.  Nu există nici un medicament minune, care poate pretinde, în clar, ceea ce clorură de magneziu poate face. Cei mai mulți oameni vor simti imbunatatiri in starea lor de sănătate atunci când acestia vor avea impregnate tesuturile cu niveluri de magneziu într-un mod eficient.

Cu ulei de magneziu, concentratul poate fi pur și simplu aplicate pe piele sau turnat în apă de baie, precum și într-o clipă avem un tratament medical puternic. Terapia intensivă cu magneziu transdermic și oral poate fi aplicata în condiții de siguranță zi de zi pentru beneficii consistente pentru sănătate. Ulei de magneziu este ca un miracol pentru o persoană cu deficit de magneziu. Deci, clare și vizibile sunt efectele si nu este nici o greșeală, nu misticism, nici o cerere falsă făcută.Nu sunt prea multe substante medicamentoase sau medicamente care pot face această afirmație. Trebuie remarcat faptul că pentru gestionarea durerilor de spate, musculare se folosește ulei magneziu aplicat transdermic pe piele.  

Dr. Linda Rapson, care este specializat în tratarea durerii cronice, este de părere că aproximativ 70% dintre pacientii ei care se plâng de dureri musculare, crampe si oboseala au  semne de deficit de magneziu. "Practic, toate s-au îmbunătățit atunci când le-am pus pe tratament cu ulei de magneziu", spune Rapson, care conduce o clinica ocupat de dureri de spate, musculare din Toronto. "Aceasta poate suna prea frumos să fie adevărat, dar e un fapt.
Daniel Reid, spune, "Utilizarea de ulei de magneziu este mai rapida și mai convenabila pentru a transmite clorură de magneziu in celule si tesuturi prin piele.  Indiferent de locul în care se aplică prin pulverizare pe corp, după ce penetrează suprafața pielii se transportă la oricare din țesuturi. 


 Terapia cu magneziu transdermic oferă o descoperire interesantă în medicina sportiva. Instructorii pot trata acum leziuni si cresc performanțele atletice în același timp. Uleiul de magneziu îmbunătățește recuperarea de la activitatea sportivă sau leziuni. Acesta reduce durerea și inflamația în timp ce se regenereaza mai rapid  tesuturile. Aplicarea topică de clorură de magneziu sporește flexibilitatea, care ajută la evitarea accidentarii. De asemenea, creste forta si rezistenta. Terapia de magneziu transdermic este o binefacere pentru sportivi, antrenori și medici care practica medicina sportiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu